Google Pixel C ilk reklamıyla satışa çıktı! – Video

google pixel c tablet1

Google şimdiye kadar satışa çıkardığı en büyük tabletiyle karşımızda. Pixel C olarak adlandırılan cihaz ilk reklam videosuyla birlikte satışa çıktı. Google Pixel C’nin fiyatı, reklam videosu ve teknik özellikleri haberimizde.

google-pixel-c-tablet

Geçtiğimiz Eylül ayında Nexus 5X ve Nexus 6P ile birlikte duyurulan Google Pixel C isimli tablet bilgisayar satışa çıktı. Bu tablet, şimdiye kadar Google tarafından duyurulan en büyük ekranlı tablet. Ayrıca herhangi bir Nexus partnerliği bulunmuyor yani direkt olarak Google tarafından üretiliyor. Nexus cihazlar, çeşitli üreticilerle bir anlaşma yapılacak piyasaya çıkıyordu.

Google Pixel C, 10.2 inç büyüklüğünde 1800 x 2560 piksel çözünürlük sunan LCD bir ekrana sahip. Bu ekran 308 PPI keskinliğinde ve 500-nit parlaklığa sahip. Ekranın altında ise NVIDIA Tegra X1 yongası Maxwell GPU ile birlikte çalışıyor. 3 GB RAM ile performansını pekiştiren cihazda 8 MP arka, 2 MP ön kamera tercih edilmiş. USB-C portuna sahip olan ürün, Android 6.0 Marshmallow ile kutusundan çıkıyor. Tabletin ağırlığı 517 gram.

Pixel C isimli tablet, Google’ın internet üzerindeki mağazasında satışa çıkarıldı. Ülkemizde bulmak mümkün değil ancak getirilebilir. 32 GB depolama alanına sahip olan versiyon 499 Dolar, 64 GB depolama alanına sahip olan versiyon ise 599 Dolar. Tableti daha yakından tanımak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Videoda göreceğiniz klavye aksesuarı 149 Dolardan satılıyor.

Android meraklıları için koleksiyon değerinde 8 ürün!