Google Pixel C tablet bilgisayar gerçek mi?

nexus pixel c tablet

29 Eylül akşamı itibariyle Google’ın yeni ürünlerini duyurması bekleniyor. Yeni Nexus cihazların aksine bu sefer Pixel C adı verilen yeni bir ikisi bir arada cihaz gündeme geldi. Pixel C dizüstü ve tablet bilgisayarın detayları haberimizde.

nexus-pixel-c-tablet

Tablet bilgisayar tarafında uzun süredir bir değişiklik yapmayan Google’ın bu akşam yeni bir ikisi bir arada cihaz duyurması bekleniyor. Pixel Chromebook’un bir alternatif versiyonu olarak duyurulması beklenen cihaz Pixel C olarak adlandırılıyor. Söz konusu cihazın ayrılabilir ekranlı bir dizüstü bilgisayar olduğu söyleniyor. Yani ikisi bir arada konseptinde hem tablet hem dizüstü bilgisayar olabiliyor. Cihazla ilgili bilgilerin henüz kesinlik taşımadığını söyleyelim.

10.2 inç büyüklüğünde ekranla geleceği iddia edilen cihazın ekran keskinlik değeri 308 ppi olarak paylaşılıyor. Parlaklığının için 500 nit olacağı söyleniyor. Cihazda NVIDIA Tegra X1 yongasının kullanılması bekleniyor. AnTuTu isimli test uygulamasında 75.000 puan seviyelerine ulaşarak dikkat çeken bu yonga oldukça performanslı. 8 çekirdekli yapıdaki işlemcinin grafik tarafında 256 çekirdekli Maxwell GPU yer alıyor. 3 GB LPDDR3 bellek ile geleceği düşünülen Pixel C tablette C tipi USB portu kullanılacak.

Google’ın 29 Eylül etkinliğinde neler bekleniyor?