Google Pixel Slate için 2 yeni reklam yayınlandı

google pixel slate

Google, Apple’ın iPad Pro’suna rakip olarak tasarladığı Google Pixel Slate için iki yeni reklam videosu yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Teknoloji sektöründe önde gelen isimlerden biri olan Google, Pixel Slate ismini verdiği yeni tabletini geçtiğimiz Ekim ayında tanıtmıştı. ChromeOS işletim sistemiyle çalışan Google Pixel Slate, 8. nesil Intel i7 işlemciye kadar geniş bir seçenek yelpazesi sunuyordu. Fiyatı 599 dolardan başlayan bu tablet PC kullanılabilirliği seviyesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Google Pixel Slate hayli kullanışlı olacak

3000 x 2000 piksel çözünürlüğünde 12.3 inçlik LCD ekran ile donatılan Google Pixel Slate, 8MP’lik ana kamerayla geliyor. Bu tablet muhtemelen ülkemizde satışa sunulmayacak olsa da global pazarda hayli ilgi göreceği kesin diyebiliriz.

Google yeni tabletinin çok amaçlı kullanılabileceğini göstermek adına iki yeni reklam videosu yayınladı. Dilerseniz yayınlanan bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Genel olarak bakıldığında iki reklam videosu da tabletin kullanım rahatlığına ve mobiliteye odaklanıyor. Google bu tabletin basit bir taşınabilir PC olarak da kullanılabileceği mesajını vermeye çalışmış.

Bunun yanı sıra yani iş haricinde bu tableti farklı alanlarda kullanmanız da mümkün olacak. En azından reklam videoları ile verilmeye çalışılan mesaj bu yönde. Elbette Google Pixel Slate’in, Apple’ın yeni iPad modelleri karşısında ne derece şansı olduğu tartışılabilir. Tabi ki Google’ın daha çok bölgesel odaklı bir şirket olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Huawei’den Samsung’u kızdıracak açıklama