Google Pixel Fold çok yakında geliyor

g2 1

Katlanabilir akıllı telefonların piyasaya sürülmesinden bu yana uzun süre geçti, şu anda Samsung bu alanda öncü konumunda, Google yakında piyasaya sürmeyi planladığı kendi katlanabilir akıllı telefonuyla pazarda kendine önemli bir yer kapma arayışında. Gelen raporlara göre Google katlanabilir akıllı telefonu Google Pixel Fold için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Cihazın adı büyük bir ihtimalle Google Pixel Fold olacak. Google’ın bu cihazı bu sonbaharda piyasaya süreceği öne sürülüyor. Google Pixel Fold’un, Google’ın Samsung ile geliştirdiği, Pixel 6 serisine de güç verecek aynı yonga seti olan Tensor yonga seti ile donatılmasını bekleyebiliriz. Google Pixel Fold, Pixel 6’nın kamera sistemini de kullanacak. Dolayısıyla Google’dan her zaman güvenebileceğimiz katlanabilir cihazdan iyi bir görüntüleme performansı bekleyebiliriz.

g3

Google, yalnızca bu sonbaharda Pixel 6’nın piyasaya sürüleceğini onayladı, Katlanabilir cihazla ilgili herhangi bir bilgi yayınlamadı.

Google Pixel 6 Serisine gelince, 90Hz yenileme hızına sahip 6.4″ FHD+ ekrana sahip. Ancak Pixel 6 Pro, 120Hz daha yüksek yenileme hızına sahip 6,7 inç QHD+ panel kullanır. Her iki cihazın da üç arka kamerası var, ancak Pixel 6 Pro’da 4x zoom telefoto lens var.

Şimdiye kadar sahip olduğumuz bilgilere göre, Tensor yonga setinin, telefonda AI ve ML modellerini işleyebilen ilk AI yongası olması bekleniyor. Bu aynı zamanda kullanıcıların gelişmiş bir kamera deneyimine, ses tanımaya ve diğer işlevlere sahip olmalarını sağlar. Ses asistanı, çeviri, altyazı ve dikte yeteneklerine büyük öncelik verilmiş durumda.

Samsung 6,5 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı planlıyor