Google, Pixel Buds satışlarını durdurdu

fdsa

Birkaç ay önce Google, pazardaki ikinci gerçek kablosuz kulaklığını 99 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürmüştü. Google’ın bu Pixel Buds 2’nin halefi olan premium bir kulaklık tanıtması bekleniyordu, ancak bunun yerine şirket Pixel Buds A şeklinde uygun fiyatlı bir varyant duyurdu.

Şimdi ise teknoloji devi, piyasadaki ilk gerçek kablosuz kulaklığı olan orijinal Pixel Buds’ın satışını durdurdu . Şirket, resmi bir açıklama yapmadı, ancak ürün, şirketin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki online mağazasından çıkarılmış durumda.

Google, Pixel Buds satışlarını durdurdu

Ve yalnızca Google’ın çevrimiçi mağazası değil, Pixel Buds da Best Buy gibi diğer mağazalardan satın alınamaz durumda. Bununla birlikte, kulaklığın satın alınabilecek yenilenmiş bir versiyonu var, ancak yüksek bir fiyat etiketi taşıyor.

Google’ın yaklaşmakta olan gerçek kablosuz kulaklıkları için Apple AirPods 3 ve Samsung Galaxy Buds2’nin beğenisine karşı rekabet etmesi için ne planladığını görmek ilginç olacak. Aktif Gürültü Önleme gibi önemli özellikler ile gelecek.

Google Pixel Buds A, iki renk seçeneğiyle geliyor – Clearly White and Dark Olive olmak üzere iki özel renk seçeneği ile gelecek. Ses seviyesini çevrenize göre otomatik olarak ayarlayabiliyorsunuz. Aramaları cevaplamak ve sadece tuşlara dokunarak oynatmayı kontrol etmek için dokunmatik tabanlı kontroller bulunuyor. Kulaklıklar yağmur veya ter durumunda zor durumda kalmamak için, IPx4 derecelendiriliyor. Pil ömrü yaklaşık 5 saattir (aramalar için 2,5 saat) ve şarj kutusu ile 24 saate kadar çıkmaktadır.

iPhone 13 Wi-Fi 6E ile gelecek