Pixel Buds: Google’dan Gerçek Zamanlı Çeviri Yapan Kulaklık

İnternet devi Google, bir yazılım firması olmaktan çıkmaya başladı. Nitekim bugünkü lansman ile birlikte telefon, bilgisayar, kulaklık ve sanal gerçeklik gözlüğü tanıtıldı. İşte Google’ın kulaklıkları Pixel Buds hakkındaki tüm detaylar!

Google, kendisinden beklenmeye ürünler tanıtmaya devam ediyor. Amerikan teknoloji devi, telefondan bilgisayara hatta taşınabilir kameraya kadar pek çok farklı cihaz tanıttı. Tanıtılan cihazlar arasında kulakiçi kablosuz bir kulaklık da bulunuyor.

Pixel Buds adını taşıyan kulaklık, oldukça şık bir tasarıma sahip. Sağ ve sol bölüm arasında örgülü bir kablo bağlantıyı sağlıyor, sağ bölümde de dokunmatik bir yüzey bulunuyor. Dokunmatik yüzey sayesinde ses ayarı yapılabilir. Ayrıca, çağrı cevaplama, Google Asistan’ı kullanma, Pixel 2 serisi telefonlarla birlikte kullandığında ise anlık çeviri bile yapılabiliyor.

pixelbuds-pixel2xl

Apple, Samsung ve Sony’nin kulaklık hamlelerinden sonra çıkan Pixel Buds, rakip ürünlerden farklı bir yapıya sahip. Apple, Samsung ve Sony’nin kulaklığında sağ ve sol kısım birbirinden ayrı kablosuz ünitelerdi. Google’ın kulaklığında ise böyle bir durum yok. Diğer kulaklıklardan en önemli farkı ise sahip olduğu asistan hizmetleri. Google Asistan’a ulaşmak için sadece sağ bölüme bir kez dokunmanız ve konuşmanız yetiyor. Kulaklığın içerisindeki ses işlemcisi anında sesinizi analiz ederek kelimeleri ayrıştırıyor. Bu durum Google Çeviri için de geçerli. Google Çeviri ile gerçek zamanlı çeviri yapılabilen kulaklık kulağınıza takılıyken yurt dışında büyük kolaylık sağlayabilirsiniz.

Kare şeklinde şık bir kutuya sahip olan Google Pixel, USB Tip C ile şarj oluyor. 5 saate  kadar pil ömrü bulunan cihazın satış fiyatı ise 159 dolar.

Google Pixel 2 XL Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Teknik Özellikleri!

Google Pixelbook Tanıtıldı! İşte Detaylar