Google Pixel 8 Pro yerleşik termometre ile gelecek

yy6

Google Pixel 8 ve Google Pixel 8 Pro’nun bu yıl Ekim ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Mart ayında karşımıza çıkan Pro modelinin CAD renderları, tasarımı konusunda bazı bilgiler vermiş oldu.

Google Pixel 8 ve Google Pixel 8 Pro için gelen renderler üçlü kamera ünitesinin yanı sıra yeni bir sensöre ve arkaya bakan kamera çubuğunda bir LED flaşa sahip olacağını ortaya koydu. Firmaya yakınlığı ile bilinen teknoloji analistlerinden Wojciechowski’nin paylaştığı bilgilere göre yeni sensör vücut sıcaklığını ölçmek için kullanılabilecek yerleşik bir termometre olacağını gösteriyor.

Google Pixel 8 Pro

Raporda ayrıca Pixel 8 Pro’nun vücut ısısını ölçmek için nasıl kullanılabileceğini gösteren bir video da yer aldı. Ancak video kaldırıldı. Pixel 8 Pro’da bulunan termometrenin nesnelerin sıcaklığını ölçmek için de kullanılabileceğini belirtiyor. Gelen bilgilere göre kameradaki LED flaşın hemen altına yerleştirilen termometrenin alına veya cilde çok yakın tutulması gerekiyor. Ekrana temas etmemesine, alında veya ciltte aksesuar olmamasına dikkat edilmelidir.

gh6

Ekrandaki başlat düğmesine bastıktan sonra, beş saniye içinde telefonu ana sayfa simgesine doğru hareket ettirmeniz gerekiyor. Ölçülen sıcaklık Pixel 8 Pro’nun ekranında gösterilir. Google Pixel 8 Pro hakkında gelen bilgiler ise, 6.7 inç düz OLED panel ile donatılacağını gösteriyor. . Bildirildiğine göre Samsung’un duyurulmamış Exynos 2300 yonga setine dayanan Google Tensor G3 yonga seti, Google Pixel 8 Pro’ya güç verecek. Telefonun arka kamera kurulumu, Samsung’un ISOCELL GN2 kamera sensörü tarafından donatılacak.

Google Pixel 7a dayanıklılık testindan başarıyla geçti