Android 13 yüklü Google Pixel 6 Pro Geekbench’te görüldü

Google Pixel 6 Pro

Geçen yıl Google, Android 12 ile amiral gemisi Pixel 6 Serisini piyasaya sürdü. Google I/O 2022’de en son android sürümünün resmi duyurusunu beklenirken, Android 13 ile Google Pixel 6 Pro Geekbench’te göründü. 

Android 13 beta sürümü, Pixel akıllı telefonlar için kullanıma sunuldu. Şimdi Geekbench listesi, Google Pixel 6 Pro’nun aslında en son Android İşletim sistemini alan ilk akıllı telefonlardan biri olacağını gösteriyor.

Geekbench listesinde görüldüğü üzere telefon, tek çekirdekli turda 1018, çok çekirdekli turda ise 2627 puan almayı başardı. Liste herhangi bir yeni ayrıntı ortaya koymuyor, özellikler Android 12 modeliyle aynı.

Google Pixel 6 Pro

Spesifikasyonlar söz konusu olduğunda Google Pixel 6 Pro , 120Hz yenileme hızı desteğine ve 6,7 inç LTPO OLED ekrana sahip. Akıllı telefon kavisli bir ekrana sahip ve Gorilla Glass Victus koruması ile birlikte geliyor. Ahize, ön kamera için merkezi olarak hizalanmış bir delgeç yuvasına sahip. Akıllı telefon, 512 GB dahili depolama ve 12 GB LPDDR5 RAM ile eşleştirilmiş Google’ın kendi Tensor çipi tarafından destekleniyor.

Optikler hakkında konuşan akıllı telefon, 50 MP birincil sensör, 48 MP telefoto sensör ve 12 MP ultra geniş sensörden oluşan üçlü bir arka kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Ön taraftayken, selfie’ler ve görüntülü aramalar için 12 MP’lik bir snapper’a sahip.

Pixel 6 Pro’yu besleyen 5.03 mAh pil, 23W hızlı kablosuz şarjı ve 30W hızlı kablolu şarjı destekliyor.

Huawei Watch GT 3 Pro için HarmonyOS 2.1 güncellemesi geldi