Google Pixel 4 XL ile Pixel 3 XL kameraları karşı karşıya!

Google Pixel 4 90 Hz

Google Pixel 4 XL daha tanıtılmadan Pixel 3 XL ile kameraları karşılaştırıldı. Google, Pixel 4 modelleri ile kamera konusunda çığır açacak gibi görünüyor.

Google, Ekim ayında düzenleyeceği etkinlikte Pixel ailesinin yeni üyelerini tanıtacaktı. Ancak tanıtımdan aylar öncesinde Google kendi bile isteye Pixel 4‘ün kamerasının nasıl olacağını paylaşmıştı.

Bu olaydan sonra ikili kamera kurulumu ile gelecek olan Pixel 4 ailesi için sızıntıların ardı arkası kesilmemişti. Bugün ise Pixel 4 XL ile Pixel 3 XL kameraları karşılaştırıldı! Evet yanlış okumadınız daha telefon tanıtılmadan karşılaştırmaları ortaya çıktı.

iPhone 11 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri

Google, Pixel 4’ün kamerasında diyafram açıklığını daha da düşürerek özellikle karanlık ortamlarda daha keskin ve net fotoğrafların çekilmesini sağlayacak gibi görünüyor. İkinci kamerayı geniş açılı fotoğraflar yerine portre için kullanacak olan Google, ön kamerada da iyileştirmeler yapmayı ihmal etmiyor.

iPhone 11 tanıtıldı! İşte iPhone 11 özellikleri!

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 veya en iyi ihtimalle Snapdragon 855 Plus yonga seti ve 6 GB RAM‘den alacak olan Pixel 4 ailesi, ekrana dokunmadan jestleriniz ile telefonu kullanma imkanı sunacak. Bakalım geçtiğimiz tek lensli modelleri ile DxOMark‘ta rekorlar kıran Google, bu yıl neler yapacak?

Google Pixel 4 XLDiğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.