Samsung, daha iyi uyku vaat ediyor

Samsung, daha iyi uyku vaat ediyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, giyilebilir cihazları ile daha iyi bir uyku vaat ediyor. İşte tüm detaylar.

Samsung, Galaxy Watches için yaklaşan kullanıcı arayüzünü tanıttı. Şirket, daha iyi bir uyku kalitesi elde etmenize yardımcı olmak için tasarlanmış sağlıkla ilgili bir çok şey sunuyor. Örneğin, yeni Sleep Insights UI, horlama saatleriniz ve kan oksijen seviyeleriniz gibi çeşitli ölçümlere dayanan uyku puanınızı artık belirgin bir şekilde gösterecek. Böylece yeni uyanmış olmanıza rağmen neden yorgun hissettiğinizi kolayca anlayabilirsiniz. Ya da sabahları kendinizi özellikle zinde hissettiğiniz anları not alarak, aldığınız uykunun kalitesine katkıda bulunmuş olabilecek her şeyi tekrarlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca, Uyku Koçluğu artık yalnızca eşleştirilmiş telefonunda değil, Saatin kendisinde de mevcut ve alışkanlıklarınızı daha kolay takip etmenizi sağlıyor.

Samsung, daha iyi uyku vaat ediyor

Samsung ayrıca, becerilerinizi analiz eden ve istatistiklerinize ve geçmişinize göre en uygun beş egzersiz yoğunluk seviyesini ayarlayan Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı Bölgesi adlı yeni bir koşu aracı ekledi. Giyilebilir cihazların en çok sağlık özellikleri ile ön plana çıktıklarını düşünürsek tüm bu detaylar oldukça önemli olacak diyebiliriz.

Açık hava etkinliklerini seviyorsanız ve bir Galaxy Watch Pro’nuz varsa, yalnızca doğa yürüyüşü ve bisiklete binmeyi değil, koşmayı ve yürümeyi destekleyen geliştirilmiş bir Rota Antrenmanı özelliği göreceksiniz. Son olarak, yaklaşan Watch UI, konumunuzu iletmek için doğrudan bir acil durum numarasına bağlanan güncellenmiş bir SOS özelliğine sahip olacak.

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu bir kez daha gündemde