Google Pixel 3 XL bir kez daha ortaya çıktı

Ekran Resmi 2018 09 03 02.16.51

Gün geçmiyor ki yeni bir Google Pixel 3 XL sızıntısıyla daha karşılaşmayalım. Google’ın önümüzdeki ay tanıtacağı amiral gemisi modeli bir kez daha fotoğraflandı! İşte detaylar.

Google’ın önümüzdeki Ekim ayında tanıtmayı planladığı Pixel 3 XL, şirketin en büyük skandallarından biri haline geldi. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Ukrayna’da bir satıcı sınırlı sayıda Google Pixel 3 XL modelini 2000 dolar karşılığında satışa sunmuştu. Google’ın daha tanıtmadığı, hatta tanıtım tarihini bile belirlemediği yeni modelinin kara borsada satışa sunulması, teknoloji severleri hayrete düşürmüştü.

Google Pixel 3 XL işte böyle görünecek

Daha bu olayın şoku atlatılamamışken, Google Pixel 3 XL’e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün sızdırılan bu yeni görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sızdırılan fotoğraflar, daha önce servis edilen Pixel 3 XL fotoğraflarıyla bire bir uyumlu diyebiliriz. Açık konuşmak gerekirse, Google’ın 9 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte ziyaretçilere sunacak pek bir şeyinin kalmadığını söylemek yanlış olmaz. Keza gerek Pixel 3, gerekse de Pixel 3 XL hakkında pek çok şey sızdırıldı. Telefonların özelliklerinden tutunda, tasarımına kadar her detayı hakkında bilgi bulmak mümkün.

Kesin olmayan tek şey ise Google’ın iki modeli nasıl etiketlendireceği. Bu konu hakkında da sızdırılan bazı raporlar olsa da henüz Google tarafından onaylanmış değil. Fakat sızıntılar doğruysa Google Pixel 3 XL 749 dolardan, Pixel 3 ise 649 dolardan raflardaki yerini almış olacak.

Android kullanım oranları açıklandı