Google Pixel 3 XL bir kez daha sızdı!

Google Pixel 3

Çentikli tasarım ile gelecek olan Google Pixel 3 XL bir kez daha sızdı. Bakalım Google Pixel 3 XL’in çentiği iPhone X ve diğer çentikli telefonlardan daha küçük mü? İşte karşınızda Google Pixel 3 XL!

Google, önümüzdeki aylarda Pixel ailesine yeni bir üye ekleyecek. Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri ile karşımıza çıkacak olan firma, üst düzey bir Android deneyimi sunmak için kolları sıvamış durumda. Android 9.0 Pie ile çentikli ekranlara tamamen destek veren Google’ın, bu hamleyi neden yaptığı bugün ortaya çıktı.

Google Pixel 3 XL nasıl görünecek?

Kameralara yakalanan Pixel 3 XL modeli, Google’ın bu yıl çentikli bir tasarımı kullanacağını gözler önüne seriyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga seti ve 4 GB RAM‘den alacak olan telefon,1440 x 2960 ekran çözünürlüğüne sahip olacak.

Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkacak olan Pixel 3 XL, çentik büyüklüğü konusunda maalesef ki rakiplerinden aşağı kalmıyor. Oldukça büyük bir çentik ile gelecek olan Pixel 3 XL, tahminlere göre iPhone X’daki gibi farklı bir ön kamera deneyimi sunacak.

Google Pixel 3 XL

Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı belli oldu!

Pixel’in yeni üyesi de yine tek kamera ile portre fotoğrafları çekebilecek. Google’ın geliştirdiği algoritma sayesinde ikinci bir arka kameraya gerek duymadan rakiplerinden daha iyi portre fotoğraf çeken Pixel ailesi, bu unvanını bu yılda da elinden bırakmayacak gibi görünüyor.