Google Pixel 3 XL, Taptic Engine benzeri bir teknoloji kullanacak

google pixel 3

Google’ın önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan yeni modeli Pixel 3 XL ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte Google Pixel 3 XL hakkındaki son detaylar.

Bilindiği üzere Google uzun bir süredir Pixel serisinin yeni jenerasyon telefonları üzerinde çalışıyor. Kısa süre önce Google’ın daha tanıtmadığı bu modeller, bir şekilde el altından satışa sunulmuştu. Nitekim telefonların karaborsa üzerinden satışa sunulmasıyla birlikte Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL modelleri hakkındaki tüm detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Google Pixel 3 XL, Apple’ın teknolojisini kullanacak

Geçtiğimiz gün Google Pixel 3 XL için yeni bir video daha yayınlandı. Rusya kaynaklı videoda Pixel 3 XL modeli ile Pixel 2 XL modeli tasarımsal olarak karşılaştırılıyor. Zaten uzun bir süredir Pixel 3 XL’e ilişkin pek çok görselle karşılaştığımız için bu video genel anlamda bizlere birşey kazandırmıyor.

İşin ilginç yanı ise videoyu çeken kişinin Pixel 3 XL’in yeni titreşim sisteminden bahsetmesiyle ortaya çıkıyor. Zira kişinin iddiasına göre, Google yeni amiral gemisi modelinde Apple’ın Taptic Engine ismini verdiği teknolojiye benzer bir sistem kullanmış. Hatta videoyu çeken kişiye göre, Google’ın kullandığı yeni titreşim teknolojisi, Apple’ın Taptic Engine teknolojisinden çok daha iyi çalışıyormuş.

Şimdilik bu konu hakkında yorum yapmak çok doğru olmayacaktır. Lakin görünen o ki Google’ın hala 9 Ekim’de yeni Pixel modelleri için söyleyecek son birkaç sözü kalmış. Bekleyip göreceğiz.

Google’dan 20. yıla özel yüzde 20 indirim