Google Pixel 3 XL bu seferde videoda ortaya çıktı

Google Pixel 3 XL 2

Google’ın Ekim’in başlarında satışa sunması beklenilen yeni amiral gemisi modeli Pixel 3 XL bu seferde videoda ortaya çıktı. İşte Google Pixel 3 XL hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Google, şu aralar ufak krizlerle boğuşuyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Google’ın daha tanıtımını bile yapmadığı yeni amiral gemisi modeli Pixel 3 XL karaborsada satışa sunulmuştu. Google Pixel 3 XL modelinin Ukrayna’da 2000 dolardan satışa sunulması, teknoloji devinin içerisinde ufak bir krizin patlak vermesine neden oldu.

Google Pixel 3 XL kutu açılış videosu

Normal şartlarda Google yeni amiral gemisi modelini Ekim ayının başlarında satışa sunmayı planlıyordu. Fakat yazılım ve teknoloji dünyasının dev ismi daha tanıtım etkinliğini bile yapmadan Pixel 3 XL, el altından satışa sunuldu.

Haliyle böyle bir durum, firma içerisinde ufak çaplı bir krizi de beraberinde getirdi. Şimdi Google’ın üst düzey yetkilileri, bu sansasyonel olayın sorumlularını tespit etmeye çalışıyor.

Öte yandan, Google Pixel 3 XL’in hali hazırda el altında olması, bu cihaz ile ilgili paylaşılan verilerin de artmasına zemin hazırladı. Hatırlanacağı üzere Pixel 3 XL için geçtiğimiz günlerde bazı canlı fotoğraflar sızdırılmıştı. Şimdiyse Pixel 3 XL bir videoda ortaya çıktı. Bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse Google gibi bir şirketin, böylesine bir skandala maruz kalmış olması gerçekten çok enteresan. Bakalım Google yetkilileri bu işin sorumlularını tespit edebilecekler mi? Bekleyip göreceğiz.

OnePlus 6T ilk sertifikasını aldı