IFA 2018 etkinliğinde tanıtılan telefonlar

Ekran Resmi 2018 09 03 02.37.48

#İŞBİRLİĞİ

Teknoloji severlerin merakla bekledikleri IFA 2018 büyük ses getirdi. Peki bu özel etkinlikte hangi akıllı telefonlar tanıtıldı? İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Teknoloji dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olarak gösterilen IFA, 31 Ağustos itibariyle ziyaretçilere kapısını açmıştı. Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinin stant kurduğu IFA 2018’de pek çok ürün tanıtıldı. Bu ürünler içerisinde en çok dikkat çekenler ise yeni nesil akıllı telefonlardı.

Peki IFA 2018 kapsamında hangi akıllı telefon modelleri tanıtıldı? Aslında bakılırsa hangi modellerin tanıtılacağı zaten haftalar öncesinden netlik kazanmaya başlamıştı. Dolayısıyla bu açıdan bizler için büyük bir sürpriz olmadığını söyleyebiliriz. Yani IFA’da tanıtılıp da teknoloji severlerde şaşkınlık duygusu yaratan bir model olmadı.

Bu yazımızda IFA 2018’de  tanıtılan modelleri sizlerle paylaşacağız. Hemen baştan belirtelim. Almanya’da gerçekleşen etkinlikte 2’si üst segment olmak üzere toplamda 8 model tanıtıldı. Elbette bunlar global pazara hitap eden model sayısı. Yoksa Vestel Venus gibi, yerel pazarlara hitap eden bazı modeller de IFA’da boy gösterdi. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri IFA’da tanıtılan akıllı telefon modelleri ile başbaşa bırakalım.

Xperia XZ3 ve Xperia XZ2 Premium karşılaştırması için tıklayın

İşte IFA 2018’de tanıtılan akıllı telefonlar

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3