Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL hakkındaki ilk detaylar

google pixel 4 1

Akıllı telefon pazarında hala beklentilerin uzağında olan Google şimdiden yeni amiral gemisi modelleri için çalışmalara başlamış durumda. İşte Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL hakkındaki ilk detaylar.

Teknoloji ve yazılım dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Google, uzun bir süredir akıllı telefon pazarında da boy gösteriyor. Genel anlamda global ölçekte bir pazarlama ağına sahip olan ABD merkezli şirket, hala akıllı telefon tarafında beklentileri karşılayabilmiş değil.

Bilindiği üzere Google aynı Apple gibi her yıl iki üst segment model ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkıyor. Örneğin son olarak Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri raflardaki yerini almıştı. Bu iki model de diğer Pixel modelleri gibi ülkemizde satışa sunulmadı.

Hala pazarlama anlamında beklentilerin hayli gerisinde olan Google yeni Pixel modelleri için şimdiden çalışmalara başlamış durumda.

Google Pixel 4 hakkındaki ilk bilgiler

Geçtiğimiz gün sızdırılan bilgilere göre, Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL’ın kod isimleri belli oldu. Google Pixel 4 Coral kod ismiyle geliştirilirken, Pixel 4 XL içinse Flame ismi tercih edilmiş.

google pixel 4

Şimdilik iki model hakkında da önemli bir bilgi bulunmuyor. Fakat büyük bir ihtimalle hem Google Pixel 4, hem de Pixel 4 XL Snapdragon 855 yonga setiyle gelecektir. Burada asıl merak edilen nokta ise Google’ın yeni Pixel modellerinde 5G desteğine yer verip vermeyeceği. Bunu da muhtemelen önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

Galaxy Fold çıkış tarihi için tıklayın