Galaxy S10, 5 farklı renk seçeneğiyle gelecek

galaxy s10 2

Samsung’un 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunması beklenilen yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung, 2019’da 3 farklı S10 modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre bu modeller Galaxy S10, S10+ ve S10 Lite şeklinde isimlendirilecek. Elbette Güney Koreli şirket bu modellerini markalaştırmak adına daha farklı isimlerle de karşımıza çıkabilir.

S serisinin yeni üyeleri birçok önemli özellikle beraber gelecek. Özellikle Galaxy S10+’ın bazı premium özellikleri sayesinde, Samsung’un en çok satan üst segment modeli olması bekleniyor.

Galaxy S10 renk seçenekleri belli oldu

Güney Koreli şirketin tasarım çizgisinde önemli değişikliklere gideceği Galaxy S10 serisinin, hangi renk seçenekleri ile karşımıza çıkacağı da netlik kazandı.

Güney Kore kaynaklı güvenilir bir rapora göre, Samsung yeni amiral gemisi modellerinde 5 farklı renk kullanmayı planlıyor. Klasik olarak yüksek rağbet gören siyah ve beyaz renk paletleri, S10 serisinde de karşımıza çıkacak. Bunlara ek olarak zümrüt yeşili, gümüş ve pembe tonlarında bir renk seçeneğinin gelmesi de bekleniyor.

Elbette tüm bu renklerin global olarak S10’un satıldığı her ülkede rafları süslemesini beklemek, biraz abest olur. Muhtemelen Samsung bazı renkleri, bazı bölgelere özel kılacak. Genel olarak global pazara sunulacak olan renk seçeneklerinin de siyah ve beyazdan ibaret olacağını ön görmek, çok zor değil. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Microsoft’un yeni telefonu Andromeda OS ile gelecek