Google Pixel 3 Lite XL yine sızdı!

Google Pixel 3 Lite XL

Pixel 3’ün özelliklerinin kırpılmış sürümü olan Google Pixel 3 Lite XL bu sefer de Geekbench testinde görüntülendi. Bakalım Google Pixel 3 Lite XL Geekbench testinden kaç puan almış?

Google, Pixel 3 modelleri ile yakaladığı başarıyı gelir düzeyi düşük ülkelerde de yakalamak için uzun bir süredir testlerine devam ediyor. Pixel 3 Lite olarak isimlendirilecek olan bu modellerden bugün bir sızıntı daha geldi. Google Pixel 3a XL yani Pixel 3 Lite XL modeli, Geekbench testinde görüntülendi. Peki, Pixel 3 XL Lite modeli bu testten kaç puan almayı başardı?

Google Pixel 3 Lite XL kaç puan aldı?

Pixel 3 XL Geekbench’in tek çekirdek testinden 1640 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 4973 puan almayı başarıyor. 4 GB RAM ile geleceği görünen telefonda, 1.7 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm imzalı Snapdragon 710 yonga seti yer alıyor.

FaceTime açığı yüzünden iPhone’lar dinlenebiliyor!

Orta segment kategorisinde yer alacak olan Pixel 3 Lite ve Pixel 3 Lite XL modellerinin Mart ayında düzenlenecek olan Google I/O 2019 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Türkiye pazarında da satışa sunulacağını düşündüğümüz Pixel 3 Lite modelleri bakalım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek?

Google Pixel 3 Lite XL