Google Pixel 3 Lite XL yine sızdı!

Pixel 3 Lite

Google’ın merakla beklenen uygun fiyatlı orta segment telefonu Google Pixel 3 Lite XL yine sızdı. Geekbench testinde görüntülenen Google Pixel 3 Lite XL, 6 GB RAM’i ile oldukça şaşırtıyor.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile büyük beğeni toplayan Google’ın, uzun bir süredir orta segmente de hitap edecek bir model ile karşımıza çıkacağı söyleniyordu. Pixel 3 Lite olarak isimlendirilmesi beklenen bu model, uzun bir süre önce render görselleri ile görücüye çıkmıştı. Bugün ise Pixel 3 Lite XL olarak isimlendirilen bir model Geekbench’te görüntülendi.

Google Pixel 3 Lite XL geliyor!

Foxconn Pixel 3 XL kod adı ile görüntülenen telefonda, Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga seti yer alıyor. Pixel 3 Lite ise gücünü Snapdragon 670’ten alacak. 10nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 710 yonga seti 2.2 GHz hızında çalışan sekiz adet Kryo 360 çekirdeklerinden oluşuyor.

X15 LTE modem ile geleceği görünen Pixel 3 Lite XL modeli, tek çekirdek bölümünden 1805 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 5790 puan almayı başarıyor. 6 GB RAM’i ile dikkat çeken Pixel 3 Lite XL modeli, orta segmentte kartların yeninden dağıtılmasına neden olabilir gibi görünüyor.

Google Chrome Android’de karalara bürünüyor!

Henüz resmiyete kavuşmayan Pixel 3 Lite ailesinin, uygun fiyatlı olacağını belirtelim. Son olarak Lite ailesinin Türkiye’de satışa sunulma ihtimalinin olduğunun altını çizelim.

Google Pixel 3 Lite XL