Google Pixel 4 performans testinde ortaya çıktı!

Google Pixel 4

Google’ın 2019’un sonunda tanıtacağı Google Pixel 4 modeli bugün Geekbench testinde görüntülendi. Bakalım Snapdragon 855 ile çalışan Google Pixel 4, Geekbench testinden kaç puan almış?

Google, bu yılın sonlarına doğru düzenleyeceği etkinlikte yeni telefonu Pixel 4 ile karşımıza çıkacak. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alacak olan Pixel 4, bugün Geekbench testinde görüntülendi. Google Coral kod adı ile Geekbench’te görüntülünen Pixel 4, aldığı puan ile Snapdragon 855’in hayal kırıklığı olacağının sinyallerini verdi.

Google Pixel 4 Geekbench’ten kaç puan aldı?

Apple A12 yonga seti bu testin çoklu çekirdek testinden 10.800 puan almayı başarmıştı. Snapdragon 855 ise bu testin tek çekirdek bölümünden 3296 puan çoklu çekirdek testinden ise 9235 puan almayı başarıyor. Pixel 4 modelinde 6 GB RAM‘in yer alacağı da bu testte açıkça görünüyor.

Google Pixel 3 Lite videoda ortaya çıktı

Android Q işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan Pixel 4, tasarımsal açıdan yine Pixel 3 gibi olabilir. Ancak Google’ın bu yılki kameralı çentik furyasına uyacağını ve telefonun sağ veya sol bölümüne delik açacağını düşünüyoruz. Çentiğin yine XL modelinde olacağını da belirtelim.

Google Pixel 4

Snapdragon 855’in Snapdragon 845’ten yaklaşık yüzde 10 oranında performanslı olması kabul edilemez bir durum. Apple’ın çipsetleri bu yıl A13 ile seviye atlayacak ve muhtemelen Geekbench skorları 12.000 puanı aşacak. Qualcomm’un Apple’ın tekelleşmemsi için daha radikal kararlar alması gerekiyor.