Google Pixel 3 Lite bir kez daha sızdı!

Google Pixel 3 Lite

Google’ın uygun fiyatlı telefonu olması beklenen Google Pixel 3 Lite bir kez daha görüntülendi. Bakalım Google Pixel 3 Lite ve Google Pixel 3 Lite XL modelleri nasıl görünecek?

Google, Pixel ailesini genişletmek için çalışmalara başlamış durumda. Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerine ek olarak, düşük donanımlı ve uygun fiyatlı olması beklenen Pixel 3 Lite modeli bugün bir kez daha sızdı. İlk başta gelen sızıntılarda sadece Pixel 3 Lite adı okunurken, şimdi ise daha büyük ekranlı Pixel 3 Lite XL modelinin adı geçmeye başladı.

Tasarımsal açıdan Pixel 2 modellerine çok benzeyecek olan bu Lite modeller, donanım bölümünde biraz zayıf kalacak. Snapdragon 600 serisi bir yonga seti ve 3 GB RAM / 4 GB RAM opsiyonu ile gelecek olan bu Lite modellerde çentik de yer almayacak. Kamera konusunda ise muhtemelen Pixel 3’teki gibi güçlü bir kamera tercih edilir.

Google Translate cinsiyete özel çeviri sunuyor!

Henüz ne zaman tanıtılacağı bilinmeyen Pixel 3 Lite modellerinin Türkiye pazarında satılma ihtimalinin çok güçlü olduğunu belirtelim. Bakalım geçtiğimiz gün Asistan‘ına Türkçe dil desteği ekleyen Google, telefonları ile Türkiye pazarına giriş yapacak mı?

İşte Google Pixel 3 Lite ve 3 Lite XL

Google Pixel 3 LiteDiğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.