Google Chrome Android’de karalara bürünüyor!

Google Chrome

Google, Android için Google Chrome uygulamasında karanlık temayı test ettiğini resmi olarak açıkladı. Google Chrome çok yakında alacağı güncelleme ile Android’de karalara bürünecek.

Google’ın uzun bir süredir Android ve macOS platformlarında karanlık tema seçeneğini test ettiği söyleniyordu. Ancak bu konu ile ilgili Beta sürümlerinin güncelleme notlarında ne bir ibare yer alıyordu ne de Google cephesinden resmi bir açıklama vardı. Ancak bugün yayınlanan yeni beta sürümü ile bu özellik resmen doğrulandı.

Google Chrome için karanlık tema geliyor!

Dark mode yani karanlık tema olarak geçen bu özellik Chrome’un son beta sürümüne eklenmiş durumda. Google bu özelliği test ettikten kısa bir süre sonra Play Store üzerinde güncelleme yayınlayarak kullanıcılara sunacak. Ancak bu özelliğin henüz stabil çalışmadığını belirtmekte fayda var.

Google Pixel 3 ve 3 XL için önemli güncelleme

Tahminlerimize göre; Şubat ayında yayınlanacak olan güncelleme ile karanlık tema ilk önce Android’e daha sonra macOS platformuna gelecek. OLED ekrana sahip akıllı telefonlarda batarya ömründen tasarruf ettirecek olan karanlık tema umarız Google’ın diğer tüm uygulamalarına da gelir.

Google Chrome