Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL göründü!

Google Pixel 3a

Google Pixel 3a ve Google Pixel 3a XL modellerinin kılıfları görüntülendi. Google çok yakında uygun fiyatlı Pixel 3 ailesini tanıtabilir. İşte Pixel 3a ve Pixel 3a XL modelleri hakkındaki detaylar.

Google’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı Pixel 3 ailesine yeni üyeler ekleyeceği söyleniyordu. Pixel 3 modellerinin özelliklerinin kırpılmış hali olacak olan bu modellerin Pixel 3a olarak isimlendirilmesi bekleniyordu. Bugün ise Pixel 3a ve Pixel 3a XL hakkında yepyeni görseller ortaya çıktı.

Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL sızdı!

Kılıfları ile görüntülenen Pixel 3a ve Pixel 3a XL modelleri, tasarımsal açıdan Pixel 3 ailesine çok benziyor. Söylentilere göre; Pixel 3a modelinde 5.6 inç büyüklüğünde 2220 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran, Pixel 3a XL modelinde ise 6.0 inç büyüklüğünde 2160 x 1080  çözünürlüğünde ekran yer alacak.

Google Pixel 3a

Her iki modelde de 4 GB RAM’in bulunması bekleniyor. Mayıs ayında düzenlenecek olan Google I/O 2019 etkinliğinde tanıtılması beklenen Pixel 3a ve Pixel 3a XL  modellerinde hangi işlemcinin yer alacağı bilinmiyor. Ancak tahminlerime göre; Pixel 3a ve Pixel 3a XL  modellerinde Snapdragon 7xx serisi bir işlemci yer alabilir.

Google Pixel 3a

Türkiye’de de satışa sunulacağını düşündüğümüz Pixel 3a serisi bakalım başarılı olabilecek mi?

Google Pixel Watch hakkında ilk detaylar ortaya çıktı