iPhone için indirim çanları çalıyor!

Apple

Apple, başta iPhone ve iPad modelleri olmak üzere birçok ürün ve aksesuarında indirime gidebilir. Peki, iPhone için indirim ne zaman yapılacak? İşte piyasadan aldığımız son duyumlar!

Apple, kurların yükselmesini fırsata çevirip yükselttiği iPhone fiyatları ile Türkiye’de çok tepki çekmişti. iPhone Xs Max fiyatının 11.000 TL‘ye dayanması ile çığ gibi büyüyen tepkilere, Cupertinolu teknoloji devi sessiz kalmayacak gibi görünüyor. Bugün piyasadan aldığımız bilgilere göre; Apple tüm ürünlerinde fiyat indirimi yapmaya hazırlanıyor.

iPhone için indirim geliyor!

Başta iPhone ve iPad modelleri olmak üzere Apple Store‘da satılan aksesuarlarda da indirim yapılacak. Bu indirimin 30 Kasım 2018 yani yeni iPhone modellerinin satışa sunulacağı gün yapılması bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere Apple, AirPods’un fiyatını 1.400 TL’ye kadar çıkarmış daha sonra 1.200 TL seviyelerine çekmişti. Bu indirim gerçekleşirse AirPods fiyatı 1.000 TL seviyelerine kadar inebilir.

iPhone Xs Türkiye fiyatı açıklandı! Yok artık Apple!

iPhone fiyatlarında ise Apple daha bonkör olacak. iPhone fiyatlarında 1.000 TL’yi bulan indirimlerin yapılması bekleniyor. Aksi durumda Apple’ın Türkiye’deki işi çok zor. Örnek vermek gerekirse; Galaxy Note 9 ile iPhone Xs’in fiyatları Amerika’da aynı. Ancak iPhone Xs, Note 9’dan yaklaşık 2.500 TL daha yüksek fiyatla satılacak.

iPhone için indirim

Apple CEO’su Tim Cook’un Türkiye pazarından memnun olmadığını dile getirdiğini düşünürsek, bu indirimin çok yüksek ihtimalle yapılacağını söyleyebiliriz. Bakalım Apple, 30 Kasım‘da beklediğimiz gibi indirim yapacak mı?