Google Pixel 4 XL kanlı canlı görüntülendi!

Google Pixel 4 XL

Google’ın merakla beklenen yeni Pixel modeli Google Pixel 4 XL bugün kanlı canlı görüntülendi. İşte karşınızda Google Pixel 4 XL!

Pixel modelleri ile direkt olarak iPhone’a rakip olmayı hedefleyen Google, malzeme kalitesinden dolayı maalesef ki rakibinin gerisinde kalmıştı. Pixel 3 modellerine kadar tekli kamera kurulumu ile şahaneler yaratan Google, Pixel 4 ile çiftli kamera kurulumuna geçeceğini resmi olarak doğrulamıştı.

Ekim ayında tanıtılması beklenen Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri bugün kanlı canlı görüntülendi. Google, çentiğe yer vermemek ve ekranı delmemek için ekran kasa oranından feragat edecek gibi görünüyor. Telefonun arka bölümünde ise sol üst tarafta ikili kamera kurulumu yer alacak.

Samsung Galaxy A50s göründülendi!

Kutusundan Android 10 Q sürümü ile çıkacak olan Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri, iPhone X ile başlayan jestlere sahip olacak. DxOMark’ta rekorlar kırmasını beklediğim bu modeller maalesef ki yine Türkiye’de satışa sunulmayacak.

Google Pixel 4 XL

Fiyat konusunda 900 dolar seviyesinde olmasını beklediğim bu modeller, tasarımsal açıdan yine önceki Pixel modellerine benzeyecek gibi görünüyor. Umarız Google, premium malzeme kalitesi için telefonun arka yüzeyini camdan yapar.