God of War: Ragnarok için yeni bir fragman daha geldi!

God of War: Ragnarok için yeni bir fragman daha geldi!

Bu yılın başlarında, God of War: Ragnarok oyununa ilk bakış, bize İskandinav mitolojisinin Savaş Tanrısı Tyr’ı arayan bir baba ve oğuldan görseller sunmuştu. Şimdi ise yeni fragman geldi. İşte tüm detaylar.

Eylül State of Play etkinliği sırasında ortaya çıkan yeni fragmanda, savaş tanrısını arayan baba ve oğul tekrar karşımıza çıkıyor. Kratos’un bu sefer oğlunun liderliğini takip ettiği karmaşık bir hikayeyi anlatan bir fragman yayınlandı ve oyun severleri heyecanlandırdı. Baba ve oğul virlikte, kadere ve kehanete bağlı olup olmadıklarına veya kendi kaderlerini mi oluşturacaklarına karar verecekler. Tüm bunlar, Blades of Chaos ve Leviathan Axe gibi tanıdık silahları kullanırken çarpıcı görseller gibi detaylar da içerecek.

God of War: Ragnarok için yeni bir fragman daha geldi!

Fragman kesinlikle 2018 yılında yankı uyandıran God of War’a layık bir halefinin geldiğini gösteriyor. Sony özel bir sınırlı- sürüm de piyasaya sunabilir. God of War: Ragnarok genel olarak yıllara meydan okuyan ve binlerce hayrana sahip olan bir oyun diyebiliriz. Bu kapsamda yayınlanan fragman ile oyun severlerin beklentileri daha da fazla arttı. İki tonlu tasarım o kadar incelikli ki oyun severler söz konusu yeniliğe bayılacak. God of War: Ragnarok ve sınırlı sayıdaki oyun kumandası 9 Kasım’da çıkacak. Kontrolör için ön siparişler 27 Eylül’de açılıyor. Siz de aşağıdaki videodan fragmanı izleyebilir ve bizimle yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Dynamic Island özelliği ilk hangi Android modeline gelecek?