Thor: Ragnarok için ilk fragman geldi

Thor Ragnarok

Koltuklarınıza oturun ve bu anın keyfini çıkarın! Birbirinden güçlü Marvel süper kahramanının göründüğü Thor: Ragnarok için ilk fragman geldi.

Marvel sinematik evrenine katılacak bir film daha fragmana kavuştu. Thor: Ragnarok için ilk fragman geldi. Marvel sinematik evreninin filmleri birbirinden güzel. Ancak Thor, mitolojik temasıyla ayrı bir yere sahip. Bundan önce iki Thor filmi daha bulunuyordu. Bunlardan ilki Thor 2011’de, ikincisi Thor: Karanlık Dünya ise 2013 yılında vizyona girmişti. Ragnarok, serinin üçüncü filmi olacak.

Ragnarok için yayınlanan fragman ise adeta nefes kesti. Aksiyon, görsel efekt ve kıyafetlerin oluşturduğu görsel şölen ve eğlenceli anların yer aldığı fragman, adeta ağızda tat bıraktı. Fragmanda Thor’un çekicinin kırıldığını görüyoruz. Loki’nin de boy gösterdiği fragmanın bir diğer hoş sürprizi ise Hulk’u görmek oldu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde fotoğrafları yayınlanan filmde adeta ünlüler geçidi yaşanıyor. Hem aktör hem de süper kahraman olarak birçok tanıdık simayı filmde göreceğiz. Filmde Thor, Odin, Hela, Doctor Strange ve Hulk gibi karakterler de yer alacak.

Yönetmenliğini Taika Waititi’nin üstlendiği Thor: Ragnarok, 3 Kasım 2017 tarihinde izleyenlerle buluşacak.