God of War PC versiyonu kaç adet sattı? İşte yanıt!

God of War 14 Ocak'ta PC'ye geliyor

PlayStation’da fırtınalar koparan God of War sonunda PC için de yayınlanmıştı. Peki yeni GoW oyunu Ragnarök’un çıkışı sonrasında ilk GOW oyunu PC’de nasıl bir başarı elde etti? İşte bu sorunun yanıtı.

God of War PC versiyonu kaç adet sattı? İşte yanıt! Söz konusu oyun olduğunda konsollar ve PC arasında önemli bir rekabetin varlığından söz etmek mümkün. Konsolların bu noktadaki en önemli kozları ise tabi ki özel oyunlar.

God of War Ragnarok ve Elden Ring 2022 Oyun Ödülleri'ne damga vurdu

Microsoft cephesine baktığımızda zaten Xbox için gelen oyunların PC için de geldiğini biliyoruz. Fakat iş Sony ve Nintendo tarafına geçtiğinde durum biraz daha farklı bir hal alıyor. Şimdiye kadar Nintendo ve Sony oyunları genellikle platformlara özel olarak kalıyordu.

Fakat bu düzen son dönemde değişti. Nintendo karakterlerini mobil platformlarda görürken, Sony karakterlerini ise PC’de görmeye başladık.

yeni God of war

Bu duruma en güncel ve en somut örnek ise God of War!

God of War PC versiyonu kaç adet sattı? İşte yanıt!

Kısa bir süre önce PC için yayınlanan God of War büyük bir ilgi ile karşılandı. Yayınlandığı andan itibaren Steam’in en çok satanlar listesinden düşmeyen God of War kısa süre içerisinde 2 milyondan fazla satmayı da başardı.

God of War: Ragnarok bu Kasım'da çıkacak

Peki bu durum diğer PlayStation oyunlarının da PC’ye gelmesini sağlayabilir mi? Açıkçası God of War satışlarının bu kadar iyi gitmesi, Sony’nin PC ile ilgili düşüncelerini önemli ölçüde değiştirecektir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Yeni Alien filmi şekillenmeye başladı