God of War Ragnarok için ilk video geldi

God of War Ragnarok için ilk video geldi

God of War serisinin devam oyunu Ragnarok için merakla beklenen ilk video yayınlandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

God of War Ragnarok için ilk video geldi. Sony PlayStation 5’i ilk tanıttığında yeni God of War oyunu Ragnarok’a ait de bir duyuru yapmıştı. Aslında bu net bir duyuru değildi. Sadece ekranda kısa süreliğine GoW Ragnarok logosunu görmüştük. Neyse ki Santa Monica yeni GoW oyunu için bizleri daha fazla bekletmedi ve oyun için ilk videoyu yayınladı.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen PlayStation sunumunda God of War Ragnarok için ilk bakış videosu yayınlandı. Peki bu videoda neler vardı? Dilerseniz aşağıdan yayınlanan ilk GoW videosuna göz atabilirsiniz.

God of War Ragnarok için ilk video geldi

God of War Ragnarok hem PlayStation 4, hem de PlayStation 5 için çıkacak. Oyunun çıkış tarihi henüz belirlenmiş değil. Fakat en geç 2022 içerisinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Görünen o ki Sony PS4’e olan desteğini 2022 sonuna kadar sürdürmeye devam edecek. Keza 2023 için duyurulan Spider-Man 2 yalnızca PS5 için çıkacak. Bu da bizlere 2023 itibariyle çıkacak olan özel oyunların yalnızca PS5’e geleceğini gösteriyor.

Bu arada dip not olarak belirtmekte fayda var. 2018 yılında gelen God of War oyununda alt yazı seçeneği de mevcuttu. Dolayısıyla aynı durum God of War Ragnarok’ta da geçerli olabilir.

iPhone 13 araştırması büyük şaşkınlık yarattı