Assassins Creed Ragnarok için ilk görüntüler sızdırıldı

assassins creed ragnarok p

Ubisoft’un 2020 yılında satışa sunmayı planladığı Assassins Creed Ragnarok için ilk ekran görüntüleri sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Ubisoft 2019’da yeni bir Assassins Creed oyununu satışa sunmayacağını açıklamıştı. Nitekim bu yıl için yeni bir AC oyunu duyurusu gelmedi. Bu durumun temel sebebi ise Ubisoft’un 2020 yılında hem şimdiki nesil, hem de yeni nesil konsollar için gelecek olan devasa bir Assassins Creed projesi üzerinde çalışıyor olması.

Kısa süre önce yeni AC oyununun Assassins Creed Kingdom kod adıyla geliştirildiği ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün serinin yeni oyununa ait önemli bilgiler sızdırıldı. Nitekim sızdırılan bu bilgiler arasında oyunun ismi de yer alıyor.

Assassins Creed Ragnarok geliyor

Sızıntılarda yer alan bilgilere göre serinin yeni oyunu Assassins Creed Ragnarok olacak. AC Ragnarok daha önce de iddia edildiği üzere Vikingler döneminde geçecek. Şimdiye kadarki en büyük AC haritasına sahip olması beklenen oyun Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve Büyük Britanya’yı kapsayan büyük bir alanda geçecek.

Ubisoft’un serinin yeni oyununda ne gibi yenilikler sunacağı henüz netleşmiş olmasa da hikayeyi co-op olarak tamamlama şansı oyunculara sunulacak gibi görünüyor.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın

Öte yandan oyunda kartal savaşlarının olacağı da sızdırılan bilgiler arasında. 2020 yılının sonlarına doğru çıkacağı söylenen yapım için birkaç tane ekran görüntüsü de sızdırıldı. Bu görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu görüntüler oyunun erken sürümünden alınmış. Yani henüz oyundaki kaplamalar ve son rötuşlar yapılmış değil. Dolayısıyla görüntülerin PS2’den fırlamış gibi durması son derece normal.

assassins creed ragnarok3 assassins creed ragnarok2 assassins creed ragnarok1 assassins creed ragnarok