God of War Ragnarok ve Elden Ring 2022 Oyun Ödülleri’ne damga vurdu

God of War Ragnarok ve Elden Ring 2022 Oyun Ödülleri'ne damga vurdu

2022 sona eriyor, yani yılın en iyi oyunlarından bazılarından söz etmenin tam zamanı. Görünüşe göre God of War Ragnarok ve Elden Ring sektöre damga vurdu. İşte detaylar.

Pek çok kişi The Game Awards’a öncelikle dünya prömiyerleri, fragmanlar ve kaçınılmaz bir Hideo Kojima görüntüsü için katılsa da, aslında dağıtılacak bir çok ödül var. Programın sunucusu ve yapımcısı Geoff Keighley, dokuzuncu törenin adaylarını açıkladı. God of War Ragnarok (geçen hafta PS4 ve PS5 için piyasaya sürüldü) 10 adaylıkla başı çekiyor, ardından yedi adayla Elden Ring ve Horizon Forbidden West geliyor. Bunların ardından en çok dikkat çekenlerden biri de A Plague Tale: Requiem ve Xenoblade Chronicles 3 oldu.

God of War Ragnarok ve Elden Ring 2022 Oyun Ödülleri'ne damga vurdu

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, God of War Ragnarok ve Horizon Forbidden West’in güçlü gösterileri göz önüne alındığında, Sony Interactive Entertainment 20 ile tüm yayıncılar arasında en fazla adaylığa sahip oldu. Onu 11’er adaylık ile Annapurna Interactive ve Nintendo, sekiz ile Bandai Namco ve altı ile Riot Games izledi. 100’den fazla yayın ve etkileyici kuruluştan temsilcilerden oluşan bir jüri adayları bu listeyi belirledi. The Game Awards web sitesinde ve Discord sunucusunda oylama başladı. Çin’deki hayranlar Bilibili üzerinden oy kullandı. Bu yıl oyunlara dayalı şovlar ve filmler için En İyi Uyarlama adlı yeni bir kategori de var. Adaylar Arcane: League of Legends, Cyberpunk: Edgerunners, The Cuphead Show!, Sonic the Hedgehog 2 ve Uncharted olarak ön plana çıktı.

Realme, yeni Buds Air 3S TWS kulaklıklarını tanıtmaya hazırlanıyor