God of War Ragnarok çıkış tarihi açıklandı!

God of War dizisi

God of War serisinin yönetmeni Cory Barlog yeni oyun Ragnarok için ilk çıkış tarihini açıkladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Sony’nin PS5 tanıtımında en çok dikkat çeken oyunlarından birisi de şüphesiz yeni God of War olmuştu. Aslında Sony God of War‘ın devam oyunu için öyle çok detaylı bilgiler yayınlamadı. Fakat yayınlanan logo bile oyun severleri heyecanlandırmaya yetti.

Bilindiği üzere Sony PS5 için geliştirdiği çıkış oyunlarını PS4 platformu için de yayınlamıştı. Sonuçta ortada 100 milyondan fazla satmış olan bir konsol vardı ve bunu es geçmek olmazdı.

God of War Ragnarok ne zaman çıkacak?

Kafalardaki asıl soru ise bu durumun ne kadar daha devam edeceği oldu. Yani Sony bu tutumunu daha ne kadar devam ettirecekti? PS5 için gelecek olan yapımlar ne kadar süre daha PS4’te de boy gösterecekti?

Görünen o ki 2021 yılı içerisinde çıkan oyunlar da PS4 için yayınlanmaya devam edecek. Eski Santa Monica çalışanı David Jaffe‘ye göre yeni God of War da PS4 platformuna gelecek PS5 oyunları arasında yer alıyor.

Peki gelelim asıl sorumuza. Yeni God of War oyunu ne zaman çıkacak? Serinin yönetmeni Cory Barlog konu ile ilgili ilk açıklamayı geçtiğimiz gün yaptı. Barlog, kendisine sürekli yeni GoW oyunu ile ilgili gelen sorular üzerine, oyun bittiğinde çıkacak dedi. Görünen o ki kısa bir süre içerisinde yeni GoW oyununu göremeyeceğiz.

Mortal Kombat yeni fragmanıyla rekor kırdı