Mortal Kombat filmi +18’lik fragmanıyla rekor kırdı!

mortal kombat

Geçtiğimiz günlerde yeni Mortal Kombat filmi için ilk fragman yayınlandı. İçerisinde bolca +18’lik görüntü barındıran fragman ufak bir rekora da imzasını attı.

Sinema ya da oyun dünyasıyla az çok ilgilenenler Mortal Kombat ismini mutlaka duymuşlardır. Bilindiği üzere bir süredir yeni Mortal Kombat filminin çekimleri devam ediyordu. Önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan bu film için ilk tanıtım videosu da kısa bir süre önce yayınlandı.

Yayınlanan tanıtım videosu +18’lik içerikleriyle büyük ilgi uyandırdı. Filmin tanıtımını kısa sürede 170 milyona yakın kişi izledi. Üstelik bu filmin resmi hesabı üzerinden gelen izlenmenin sayısı. Buna bir de farklı hesaplardan paylaşılan gösterimleri eklemek gerekiyor.

Mortal Kombat filmi +18’lik fragmanıyla rekor kırdı!

Yeni Mortal Kombat’ın bu kadar çok ilgi çekmesinin temel nedeni ise oyundan çok fazla enstantene içermesi. 90’lı yıllarda çekilen Mortal Kombat filmleri her ne kadar Ölümcül Dövüşü konu edinse de oyunla pek alakalı değildi.

Bu filmde ise oyundan görmeye alışık olduğumuz fatality isimli bitiriş hamleleri bile yer alıyor. Keza bunlardan bazıları fragmanda da gösterilmişti. Hatta Kano’nun düşmanının kalbini eliyle sökmesine tanıklık ediyorduk.

Film yaş grubu açısından neresinden bakarsanız bakın +18’lik bir yapım. Lakin bu filme 18 yaş altı Mortal Kombat hayranları da büyük ilgi göstereceklerdir.

Bu arada ülkemizde sinema salonlarının Nisan ayında açılacağını da hatırlatalım. Muhteleme Mortal Kombat ülkemizde de vizyona girecektir.

Exxen hızlı yükseldi hızlı düştü


Yorumlar kapatıldı.