Yeni God of War’dan yeni bilgiler geldi

go2

Yeni God of War oyununun yönetmeni Cory Barlog, geçtiğimiz günlerde Game Informer ile bir röportaj gerçekleştirdi ve dikkat çekici detaylar paylaştı.

Sony Santa Monica Stüdyosu tarafından PlayStation 4 platformuna özel olarak geliştirilen aksiyon macera oyunu God of War’dan yeni bilgiler geldi. Oyunun yönetmeni Cory Barlog, Game Informer ile bir röportaj gerçekleştirdi ve yeni bilgiler paylaştı.

Buna göre yeni oyunda opsiyonel boss dövüşleri de yer alacak. Evet, seride bir ilk olarak istersek kendi isteğimize göre bazı boss’larla dövüşebileceğiz. Tabii bu, ekstra deneyim puanı ve savaş tecrübesi olarak bize geri dönecek.

Bir diğer detay ise, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi Kratos’un sağlık barının yine yükseltilebilir ve silahlarının da geliştirilebilir olması.

Son olarak, seri hakkında ve bu yeni oyun hakkında çok iyi hissettiğini belirten Barlog, talep edildiği takdirde seriyi devam ettirmek istediğini de belirtiyor. Zaten bu yeni God of War oyununun da yeni bir serinin başlangıç oyunu olması bekleniyor.

God of War, normal ve koleksiyonluk sürümleriyle 20 Nisan’dan itibaren tüm dünyada satışta olacak.

kır1

Apple, Qualcomm yerine Intel’i tercih edecek