Yeni God of War Yolda!

Yeni God of War Yolda

Playstation tarafından gerçekleştirilen 20.yıl dönüm kutlamaları kapsamında beklenen God of War haberi geldi.

Playstation’ın yeni nesil oyun konsolu Playstation 4 çıkışını gerçekleştirdikten sonra merak edilenler arasında God of War oyununun yeni nesle gelip gelmeyeceği olmuştu.

Yeni God of War Yolda!

Yeni nesil oyun konsollarının çıkışını gerçekleştirmesinden sonra birçok oyun için acaba gelecek mi düşünceleri oyuncuların kafasını meşgul ediyordu. Bu oyunlardan birisi de God of War’ın yeni nesle çıkış yapıp yapmayacağıydı. Playstation tarafından gerçekleştirilen 20.yıl kutlamaları kapsamında Sony Santa Monica oyuncuların merakla beklediği haberi verdi.

Ancak oyunun yönetmenliğini üstlenen Cory Barlog yeni bir God of War oyununun gelişme aşamasının ilk başlarında olduklarını ve oyunun iki yıldan önce gelme ihtimalinin bulunmadığını belirtti. Bu süre içerisinde daha fazla bilgi paylaşacaklarını belirten Barlog, Kratos’un yeni oyunda baş karakter olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapmadı.

Her ne kadar güzel bir haber gelmiş olsa da, iki yıldan önce bu oyuna ulaşılamayacağı için uzun bir süreliğine bu oyunu rafta bekletebiliriz. Ancak Kratos olmadan ne kadar keyifli olur bilinmez.

Twitter’dan Yeni Filtreme Özelliği!