Gmail ile 50 MB E-mail Alabileceksiniz

gmail ile 50 mb e-mail

Gmail ile 50 MB e-mail alabilmek mümkün oluyor. Gelen e-postalarda ekteki dosyaların maksimum boyutu 25 MB’tan 50 MB’a çıkarıldı.

Özellikle iş dünyasında e-posta gönderip almak günün önemli bir kısmını kaplıyor. İletişimin büyük bir kısmı e-posta üzerinden yapılıyor. İnsanlar birbirlerine e-posta üzerinden sürekli dosyalar gönderip alıyorlar. Gmail ile 50 MB e-mail gönderip almak daha önce mümkün değildi.

Artan dosya boyutları ise bu alışverişi zaman zaman engelliyor. E-posta hizmeti sağlayıcıları belli nedenlerden gönderilecek ve alınacak dosyaların boyutlarına kısıtlamalar getiriyor. En çok kullanılan servislerde bile durum böyle.

gmail ile 50 mb e-mail

Google Blog’ta yayınlanan duyuruda Gmail’de artık ekinde 50 MB boyutunda dosya olan e-postaların da alınabileceği duyuruldu. Daha önce bu sınır 25 MB’tı. Google, gelen e-posta boyutunu artırsa da gönderme sınırında bir değişiklik yapmadı. Burada 25 MB’lık sınır duruyor. Google 25 MB’tan büyük dosya göndermek isteyen kullanıcıların Google Drive kullanmasını tavsiye ediyor.

Foursquare, yeni hizmeti ile oldukça farklılık yaratacak