Gmail’den Müthiş Özellik!

Gmailden Muthis Ozellik

Arama motoru devi Google’ın mail servisi olan Gmail diğer mail hesaplarını da kullanabilecek şekilde geliştiriliyor.

Teknoloji devi Google popüler mail servisi için çalışmalarını sürdürüyor. Gelen haberlere göre yeni mail sisteminde tüm hesaplarınızı takip etmek mümkün oluyor.

Gmail'den Muthis Ozellik!

Google’ın e-posta servisi için devrim niteliği taşıyan bir karar aldığı haberi sızdı. Android Police tarafından verilen habere ve ele geçirdiği görsellere göre Gmail 5.0 sayesinde tüm e-posta servislerinde bulunan hesaplarınızı tek bir uygulama ile yönetmeniz mümkün olacak.

Gmail'den Muthis Ozellik!

Android Lollipop ile kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen e-posta servisinin yeni sürümü ile Yahoo ve Outlook gibi hesaplarınızı da kontrol edebileceksiniz. Tek bir uygulama ile tüm hesapları kontrol altında tutmak oldukça verimli bir uygulamanın ortaya çıkacağını gösteriyor. Birden fazla e-posta hesabına sahip ve aktif bir şekilde kullanıyorsanız, hesapları takip etmekte zorlanabilirsiniz. Google, e-posta servisinin yeni sürümü ile bu sorunu ortadan kaldırmayı amaçlıyor olabilir.

Gmail'den Muthis Ozellik!

Teknoloji devi Google için devrim niteliği taşıyan bu özellik, kullanıcılara kaliteli bir hizmet sunarak daha fazla kitleye ulaşacağı kesin.

Visceral Games’den Eleştirilere Cevap!