Gmail Dinamik E-Posta sistemi yakında geliyor!

Gmail dinamik e posta

Dünyanın en büyük kuruluşlarından olan Google, Gmail dinamik e-posta sistemi ile birlikte yeni bir dönem açmaya hazırlanıyor. Şirketin üzerinde en çok çalıştığı uygulamalarından olan Gmail, gelecek olan dinamik sistem ile çok daha etkileşimli bir kullanım imkanı sunacak.

Bilindiği üzere normal şartlarda, herhangi bir Gmail sayfası üzerinden yapabileceğiniz işlemler genellikle kısıtlıdır. Ancak dinamik e-posta dediğimiz yeni sistem sayesinde aynı sayfa üzerinde çok daha farklı işlemler gerçekleştirme imkanınız bulunuyor.

Gmail Dinamik E-Posta ne tür yenilikler getirecek?

Google dinamik e-posta sisteminin getireceği ilk yeniliklerden birisi de e-posta geçmişlerini aynı sayfa içerisinde görüntüleme imkanı olacak. Hem arama geçmişlerinizi kontrol edebilecek, aynı zamanda yine bu sayfa üzerinden maillerinize cevap da verebileceksiniz.

gmail dinamik

Google tarafından yapılan açıklamaya göre Gmail, 2 Temmuz tarihinden itibaren dinamik e-posta sistemine geçiş yapacak. Ayrıca diğer güncellemelerde olduğu gibi kademe kademe değil, bütün kullanıcılar için aynı anda aktif hale getirilecek.

Şirket etkileşim hızını artırabilmek için yeni sistemler denemeye devam ediyor. Bu yeni dinamik e-posta sistemini kullandığınızda, fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarmayı unutmayın.

Google Gmail yenilikler ile güncellendi!