Getir fiyatlarda güncelleme yaptı: Getirme ücreti arttı

getir1

Türkiye’deki önemli markalardan bir tanesi olan getir fiyatlarda güncelleme yaptı. Bu güncelleme ile birlikte artık birçok hizmet daha pahalıya alınacak. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm ayrıntılar.

Getir fiyatlarda güncelleme yapma kararı aldı. Bu karar ile birlikte fiyatların önemli ölçüde arttığını görüyoruz. Hatırlayacağınız üzere Merkez Bankası yetkilileri tarafından yapılan müdahalelere rağmen dolar 17,1 seviyelerini bile aştı. Böylece rekor tazeledi.

Getir tarafından alınan fiyat güncelleme kararı işte tam olarak bununla bağlantılı. Dolar kurunun çok ciddi şekilde artış göstermesi her şeyi etkiliyor. Mesela 2 hafta boyunca sürekli olarak üst üste benzine zam yapıldı. Bu durum kurye fiyatlarının artmasına neden oldu. Ortaya çıkan son detaylara göre getir şirketinin getirme ücreti 6,99 TL olarak güncellendi.

Getir fiyatlarda güncelleme yaparak rakamları yükselti

Bu marka sadece Türkiye’de aktif olarak çalışmıyor. Aynı zamanda Avrupa ve ABD gibi bölgelerde de etkin bir konumda. Gelen son ayrıntılara baktığımızda Avrupa’da alt sepet limitinin 10 euro olduğunu görüyoruz. Türkiye’de ise durum biraz daha farklı.

getir fiyatlarda güncelleme

Avrupa’da getirme bedeli olarak 1,99 euro alınıyor. Minimum paket tutarı ise 10 euro olarak biliniyor. Türkiye’de alt sepet limiti 30 TL olarak güncellendi. Böylece eskisine göre biraz daha limit artırılmış oldu. Market fiyatlarında yaşanan artışlar bunda önemli bir yere sahip. Getir fiyatlarda güncelleme yaparak zam kervanına katılmış oldu.

Instagram kronolojik sıralama özelliğini getiriyor: Yeniliklere devam

Bazı kullanıcılar yapılan güncellemeyi doğru kabul etmiyor. Onlara göre yeni fiyatlar kullanıcıları zor durumda bırakacak. Ayrıca kimileri başka kurye servislerine yönelebileceğini söylüyor. Peki siz bu yeni fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.