Getir İngiltere’nin dev kulübüne sponsor oldu!

totnim

Getir İngiltere’nin dev kulübüne sponsor oldu! Türkiye’de adını duyurduktan sonra Avrupa’ya da açılan Getir, İngiltere’nin en büyük kulüplerinden birine sponsor oldu.

Türkiye’den bir başarı öyküsü çıkarmayı başaran Getir, bildiğiniz gibi Londra’da da hizmet vermeye başladı. 2020 yılının sonlarından itibaren hızlı bir büyüme gösteren firma daha sonraki süreçte ise Avrupa’nın diğer büyük şehirlerinde ve ABD’de de hizmete başladı. Şirketin sıradaki adımı ise bir sponsorluk anlaşması oldu.

Getir, dünyanın en gözde liglerinden biri olan İngiltere Premiere League’in köklü kulübü Tottenham Hotspur ile küresel bir sponsorluk anlaşmasına imza atıldığını duyurdu. Getir’in kurucu ortaklarından ve hali hazırdaki CEO’su olan Nazım Salur, sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak “Getir olarak İngiltere’de Tottenham’a sponsor olduk” ifadelerini kullandı.

Getir İngiltere’nin dev kulübüne sponsor oldu!

Tottenham Hotspur kulübü ise söz konusu anlaşmayı “Ultra hızlı market teslimatının öncüsü Getir, Resmi Küresel Ortak olarak kulübe katıldı.” ifadeleri ile duyurdu. Türkiye’nin göğsünü kabartmaya devam eden Getir bundan 6 sene önce, 2015 yılında Nazım Salur tarafından kurulmuştu. BiTaksi uygulamasını geliştiren isim olarak da bilinen Salur, her iki uygulaması için de ödüle layık görülmüştü. Nazım Salur Getir için daha önceki bir röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

Getir, zamanla oynayan, zamanı ana ürünü yapan bir girişim. Ben 10 dakikada bulunduğunuz yere 600 civarında ürünü getiriyorsam size aslında o ürünlerden önce sattığım şey zaman. Büyük şehir insanı için çoğunlukla zaman paradan daha önemli bir unsur haline geliyor. Biz küçük bir fark karşılığında insanların alışverişle ilgili zamandan tasarruf etmesini sağlıyoruz. Ayrıca Getir’in en önemli özelliklerinden biri dünyada bir ilk olması. Dünyada 10 dakikada ürün teslim edebilen tek şirketiz.”

Firefox eriyor bir devrin sonu!