Gençlere Parlak bir Gelecek Sunmaya Devam Ediyor

SAp

Son 10 yılda gerçekleştirdiği SAP eğitimleriyle iş dünyasına 1.000’den fazla SAP Danışmanı kazandıran Medyasoft, geçtiğimiz yılın ikinci yarısında hayata geçirdiği ‘SAP Danışmanı Yetiştirme Programı’nı tüm hızıyla sürdürüyor.

Dünyada 100 binin üzerinde, Türkiye’de ise 2 bine yakın şirketin geleceğini planladığı SAP çözümleri için, son 10 yılda düzenlediği eğitimlerle 1.000’in üzerinde genci yetiştirerek iş fırsatı yaratan Medyasoft, üniversiteden yeni mezun olan ya da son sınıfta okuyan gençlere parlak bir gelecek hazırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ‘SAP Danışmanı Yetiştirme Programı’ ile başarılı olan 12 adayı yetiştirerek bünyesine kazandıran Medyasoft, 2015’te de gençlere parlak bir gelecek sunmak, yetiştirerek istihdam etmek için programı sürdürüyor.

graduation students

ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞE SAHİP EĞİTİM

Sektördeki nitelikli çalışan açığını kapatmak, gençlere öncelikli olarak Medyasoft veya uluslararası şirketlerle çalışma fırsatı sunacak program kapsamında, 8 farklı başlıkta eğitim veriliyor. Sektörün en saygın isimleri tarafından verilen ‘SAP Danışmanı Yetiştirme Programı’ eğitimleri, devam eden projelerde kıdemli danışmanlarla sürdürülen pratiklerle tamamlanıyor.

Program kapsamında malzeme yönetimi, satış-dağıtım, finans, üretim planlama, maliyet muhasebesi ve programlama modülü eğitimleri veriliyor.

Sharp 4K Telefonlar İçin Çalışmalara Başladı