TP-LINK’ten e-Spor’a Destek

Zonetplink

TP-LINK, ZONE eSports’a sponsor oldu. Bir yıl boyunca ZONE eSports’a teknoloji ürünleri ve ağ donanımları sunacak olan TP-LINK, kulübün tüm veri iletişiminin güvenliğini ve sürekliliğini sağlayacak.

TP-LINK, spora ve sporculara desteğini sürdürüyor. Son yıllarda ivme kazanan Türkiye elektronik spor dünyasının önemli kulüp ve ekiplerinden biri olan ZONE eSports’a sponsor olan TP-LINK, çevrim-içi oyunlar için gerekli olan ağ donanımlarını sağlayacak.

Kablosuz ağ konusunda A’dan Z’ye çok zengin bir ürün grubuna sahip olan TP-LINK, yüksek hızlı ağ ürünleri ile e-sporcuların gereksinimi olan bağlantı hızlarını sunuyor. Ev ya da ofisin her yerinden, kesintisiz, güçlü ve güvenli olarak ağa bağlanmayı sağlayan TP-LINK çözümleri, bu işbirliği boyunca ZONE eSports ekibi tarafından ve çeşitli organizasyonlarda kullanılacak.

Zone tplink

TP-LINK Türkiye Pazarlama Müdürü Zeynep Öcal Özüağ, yeni nesil kablosuz ağ standardı olan 802.11ac’nin kablosuz bağlantı hızlarını, teoride on kata kadar arttırabildiğini vurgulayarak, mevcut piyasadaki ürünlerde an itibari ile 4 kat daha hızlı kablosuz bağlantı imkanı sağlayabildiğini ifade ediyor. TP-LINK’in AC standardını destekleyen modem’den yönlendiriciye (router), menzil genişleticiden USB adaptöre değin zengin bir ürün grubuna sahip olduğunu belirtiyor. Yüksek hızlı, çift bantlı bu ürünler ile e-spor kavramının örtüştüğüne dikkat çeken Özüağ, “Ürünlerimizin teknik gücüne ve kalitesine güveniyoruz. Yüksek hız ve kesintisiz bağlantı gerektiren e-spor uygulamaları için ideal ürünler. Bu nedenle Zone eSports’a sponsor olduk” diyor.

ASUS VivoWatch Resmi Olarak Tanıtıldı