WD Sabit Sürücü Segmentini Genişletiyor

WD

Western Digital, ölçeklendirilebilir ağ video-kayıt sistemlerine (NVR) olan yoğun talep üzerine, 3.5-inç, 4 TB ve 6 TB’lık yüksek kapasiteye sahip, WD Purple NV’yi gün yüzüne çıkardı.

Standart WD Purple sürücüleriyle kıyaslandığında, WD’nin video-kayıt sürücü ailesinin yeni üyesi WD Purple NV, daha büyük ölçekli ağ video-kayıt sistemleri için tasarlanmış olup, yükseltilmiş depolama kapasitesi ve dayanıklılık gerektiren daha fazla sabit sürücü yuva sayısına ve daha çok ek kameraya sahip. Bu yeni sürücülerin yüksek kapasiteleri, analiz ve referans amacıyla uzun video tutma sürelerine olanak sağlıyor.

WD Purple NV aynı zamanda sürekli kesintisiz dijital NVR kayıt ortamlarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Düşük güç tüketimi ve genellikle yüksek seviye video-kayıt depolaması için söz konusu olan birçok ileri performans özellikleri sunuyor.

WD

WD Purple NV sabit sürücüleri aşağıdaki bir dizi seçkin WD teknolojileriyle donatıldı:

AllFrame – ATA akış desteği ile birleştirildiğinde AllFrame teknolojisi, veri akışını ve kayıt görüntülemeyi geliştirmeye yardımcı olan, patentli önbellek politikası yönetim teknolojisi ile video görüntü kaybını azaltmayı sağlıyor. WD Purple, video-kayıt sistemi içerisinde pikselleşme ve kesintileri koruma amaçlı seçkin firmware güncellemeleri de içeriyor.

Premium Koruma – Kararmaya karşı dirençli bileşenlerle tasarlanmış WD Purple NV, video-kayıt sistemlerinin kurulduğu zorlu koşullarda premium koruma sağlıyor.

Yüksek Kamera Sayılı Sistemler için Destek – WD Purple NV sabit sürücüler, çok sayıda yüksek çözünürlüklü video-kayıt kamerası içeren sistemleri desteklemek üzere optimize edildi. Bu sayede, gelecekte, güvenlik sistemlerinin upgrade edilip genişletilmesine imkan veren esnekliği de sağlar. Yüksek depolama kapasiteleri, video-kayıt görüntülerinin daha uzun süre depolanmasını mümkün kılıyor.

Nokia Alcatel’in Bir Kısmını Satın Alabilir