Gears of War 4’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

gears of war 4 could be much more of a horror game gears of war 395736

Gears of War serisinin merakla beklenen yeni oyunu Gears of War 4’ün çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca oyunun beta süreci için de tarihler açıklandı.

Xbox oyun konsollarının en önemli oyunlarının başında şüphesiz Gears of War serisi geliyor. Bugüne kadar Epic Games tarafından geliştirilen Gears of War serisi, birçok oyuncunun Xbox 360 alma sebebidir. Durum böyle olunca Microsoft seriyi devam ettirmek için gerekeni yaptı ve serinin haklarını Epic Games’ten satın aldı. Microsoft’un kendi bünyesinde geliştirdiği ilk Gears of War oyunu olan Gears of War 4, bu yıl bitmeden oyuncularla buluşacak.

Gears_of_war_4

Xbox One’a özel olarak hazırlanan oyunun ne zaman çıkacağı şimdiye kadar bilinmiyor olsa da, Microsoft bugün yayınladığı açıklamayla bu konuya açıklık getirdi. Microsoft’un açıklamasına göre merakla beklenen Gears of War 4, 11 Ekim’de Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak. Yeni Gears of War’u oynamak için Ekim ayına kadar beklemek istemeyenler ise oyunun çok yakında başlayacak beta süreci sayesinde oyunu test etme şansı yakalayabilirler. Gears of War: Ultimate Edition sahipleri, 18 Nisan’da başlayacak beta sürecine doğrudan katılabilecekler. 25 Nisan’dan itibaren ise Xbox Live hesabı bulunan herkes beta sürecine dahil olabilecek.