Gears of War 5 çıkış tarihi sızdı!

gears of war 5 secret feature.jpg.optimal

Xbox One ve Windows 10’un özel oyunu olacak olan Gears of War 5 bugün çıkış tarihi ile karşımıza çıktı. Bakalım GoW 5 ne zaman çıkacak?

Xbox 360 döneminde başlayan GoW efsanesi, Xbox One’ın çıkışı ile ilk oyunun remastered hali olan Ultimate Edition sürümüyle tekrar gündeme gelmişti. Geriye uyumluluk projesi kapsamında serinin diğer 3 oyununu da Xbox One’da oynama fırsatı sunan Microsoft, serinin 4. oyunu ile çok tepki toplamıştı.

Rage 2 inceleme puanları yayınlandı

Microsoft, serinin 4. oyununun çok eleştirilmesinin ardından geçtiğimiz aylarda GoW 5’i duyurmuştu. Xbox One ve Windows 10’a özel olacak olan GoW 5’in bugün ise çıkış tarihi sızdı.

Gears of War 5 geliyor!

Gelen bilgilere göre; GoW 5 Xbox One ve Windows 10 için 10 Eylül 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Çıkar çıkmaz Xbox Game Pass sistemine dahil edileceğini düşündüğümüz oyun umarız serinin 4. oyununda yaşanan faciaların önüne geçer.

Dördüncü oyunda olduğu gibi beşinci oyunda da muhtemelen Marcus Michael Fenix’i kontrol edemeyeceğiz. Bakalım serinin baş karakteri Marcus Michael Fenix’in havasını verebilecek mi?

Gears of War 5


Yorumlar kapatıldı.