Gears 5 Türkçe altyazı ile 10 Eylül’de geliyor!

Gears 5 Türkçe

Microsoft’un sevilen serisi Gears of War’un 5. oyunu olacak olan Gears 5 Türkçe altyazı seçeneği ile Xbox One ve Windows 10’a geliyor!

Xbox 360 ile başlayan Gears of War efsanesi, Xbox One’a ve Windows 10’a çıkan Gears of War 4 ile biraz tökezlemişti. Marcus Fenix’in ana karakter olmaması, GoW hayranlarını üzmüştü.

Xbox ekibi, bu kötü gidişatı bu yıl çıkacak olan Gears 5 ile sonlandıracak gibi görünüyor. Muhtemelen serinin son oyunu olacak olan Gears 5, hem Xbox One hem de Windows 10 platformlarına gelecek.

Cyberpunk 2077 Türkçe altyazı ile geliyor!

Çıktığı gün Xbox Game Pass‘e eklenecek olan oyun, Türkçe altyazı seçeneği ile gelecek. 10 Eylül 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Gears 5, ön sipariş bonusu olarak Terminator: Dark Fate karakterini sunacak.

Gears 5 Türkçe

Oyunun tanıtım yazısı;

Oyun dünyasının en çok beğeni toplayan serilerinden Gears, beş heyecanlı mod ve şimdiye kadarki en derin senaryo moduyla hiç olmadığı kadar büyüyor. Kıyasıya geçen savaşların temposu düştüğünde Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.

Campaign

Dünya parçalanmanın eşiğinde. Swarm, Coalition’ın robot ordusunu bozarak insan şehirlerine inmeye başladı. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.

Escape

Üç oyunculu bir intihar ekibinin birlikte çalışarak düşman kovanını içerden yok etmeye çalıştığı yeni, agresif, riskli bir ortak görev modu.

Versus

10’un üzerinde oyun türü, tüm rekabetçi stiller için hem yeni hem de klasik haritalar ve ödüller.

Horde

Yeni kahraman yeteneklerini kullanarak, savunma oluşturarak, güç toplayarak, yeteneklerinizin seviyesini artırarak ve ekip olarak çalışarak hayatta kalın.

Map Builder

Özel Escape kovan haritaları ve deneyimleri oluşturup arkadaşlarınızla paylaşın ve yarışın.