Rage 2 inceleme puanları yayınlandı

rage 2 2

id Software ve Avalanche Studios işbirliğiyle geliştirilen açık dünya temalı aksiyon oyunu Rage 2 için ilk incelemeler yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Rage 2 nihayet raflardaki yerini aldı. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulan oyun için ilk inceleme yazıları da geçtiğimiz gün yayınlandı.

Oyunu önceden deneme imkanı bulan sektörün önde gelen mecraları, inceleme yazılarını okurlarıyla paylaştılar. Dilerseniz id Software imzalı yapımın aldığı inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Rage 2 için ilk incelemele puanları

Jeuxvideo.com 85
MMORPG.com 83
Areajugones 80
The Games Machine 80
IGN 80
USgamer 80
IGN Spain 80
Destructoid 80
Vandal 79
Hobby Consolas 77
IGN Italia 77
Worth Playing 75
Everyeye.it 75
Multiplayer.it 75
PCGamesN 70
Game Informer 70
4Players.de 60
GamesRadar+ 60
GameSpot 60
Shacknews 50
Gamer.no 50

Genel olarak bakıldığında puanların geniş bir skalaya yayıldığını görüyoruz. Yani ortada tutarlı bir puan aralığı bulunmuyor. Oyuna 50 veren mecra da var, 85 veren mecrada. Fakat puanlar herhangi bir noktada yoğunlaşmış değil. Yine de ağırlıklı olarak puanların 70 – 80 arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Sonuç olarak Rage 2‘nin ilk inceleme puanları çok fena sayılmaz. Fakat yapımcıların iddia ettiği gibi de öyle sektöre damga vuracak, uzun yıllar hatırlanacak bir oyun olmamış.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın