PS4 için God of War teması ve avatarı yayınlandı!

God of War

PlayStation 4 için God of War teması ve avatarı bugün PSN’de yayınlandı. Ücretsiz olarak yayınlanan bu tema ve avatar ile konsolunuzu renklendirebilirsiniz.

Yılın oyunu seçilen PlayStation 4’ün özel oyunu olan God of War, oyuncuların karşısına yeni içerikler ile çıkmaya devam ediyor. PlayStation 4 için hazırlanan GoW teması ve avatarları bugün ücretsiz olarak PSN üzerinden indirime sunuldu. Dinamik yapıdaki GoW teması ile PlayStation 4‘ünüze renk katabilirsiniz.

Yeni Nintendo Switch son çeyrekte satışa sunulacak

GoW temalı avatarlar ise serinin yeni oyunundan esinlenerek geliştirilmiş. Kare şeklinde görünen bu avatarlar kırmızı üzerine altın rengi ile işlenmiş Kratos figürleri barındırıyor. PlayStation Network üzerinden ücretsiz olarak sunulan tema ve avatarı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

GoW temasını indirmek için tıklayın.

GoW avatarını indirmek için tıklayın.

God of War

Türkçe altyazı seçeneği ile gelen GoW, konusu ve grafikleri ile gerçekten oyuncuları hayran bırakmayı başarıyor. Özellikle GoW’un grafikleri sanki bu nesle ait değilmiş gibi diyebilirim. PlayStation 4’ün normal sürümünde 30 FPS çalışan GoW, PlayStation 4 Pro‘da ise performans modunda 45 FPS‘te çalışıyor.