Game of Thrones yıldızından hayranlara duyuru: “Sakın şaşırmayın”

Game of Thrones yıldızından hayranlara duyuru: "Sakın şaşırmayın"

Game of Thrones son sezonuyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Gelmiş geçmiş en çok sevilen diziler arasında önemli bir yere sahip dizinin finali hakkında tanınmış oyuncu yorum yaptı: “Şaşırmamalısınız”. İşte detaylar.

Peter Dinklage Game of Thrones dizisini savunacak yorumlar yapmaya devam ediyor. Dizideki en ilginç karakterlerden biri olan Tyrion Lannister’ı canlandıran aktör dizinin finaliyle hayal kırıklığına uğrayan hayranlara bir duyuru yaptı. Aktöre göre sonunun böyle olacağı belliydi. Sevilmeyen bu sonla ilgili çok fazla ipucu vardı. Bu nedenle hayranların şaşırmaması gerekliydi. Yayınlandığı ilk günden beri bütün ilgileri üstüne toplayan dizi finaliyle çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Ünlü aktöre göre ise buna hiç gerek yok, zira sonunda böylesi bir final yapılabileceğinin sinyalleri verilmişti.

Game of Thrones yıldızından hayranlara duyuru: "Sakın şaşırmayın"

Peter Dinklage, hayranlardan sert eleştiriler alan Game of Thrones serisi finalini savunmaya devam ediyor. Oyuncu, The Independent ile yaptığı yeni bir röportajda, dizinin sekizinci ve son sezonunda kahraman Daenerys Targaryen’in (Emilia Clarke) etrafında dönen final hakkında yorumlarda bulundu. Hayranların favorisi Tyrion Lannister’ı oynayan 52 yaşındaki aktör, “Birçok insanın sona güya şaşırdığını biliyorum ama dikkat ederseniz, ipuçları oradaydı.” Aktöre göre hayranların finale büyük tepki göstermesinin ardında yatan bir diğer sebep ise aslında dizinin bitmesini istemiyor olmaları. Aktöre göre dizi nasıl biterse bitsin memnun olmayacaklardı.

Spotify herkese reklam göstermeye başlayacak: Premium aboneler dahil