1 milyon kişi Game of Thrones’un finali yeniden çekilsin dedi

Game of Thrones

Bugüne kadarki HBO dizileri arasında en fazla tepki alanlardan birisinin de, Game Of Thrones’un finali olduğunu söyleyebiliriz. Hatta bu iddiayı daha da ileriye götürerek, en fazla tepki alan dizi olduğu bile ifade edilebilir. Bugüne kadarki sezonlarda izleyicinin hayranlığını kazanan bu yapım, birdenbire kötü senaryolarla karşımıza çıkmaya başladı.

John Snow, Arya Stark ve ejderhalarla kalbimizi fethetmeyi başaran Game Of Thrones’un final sezonu, pek de beklendiği gibi bitmedi. Daha en baştan itibaren karakterlerin karmaşık davranması finalde de aynı beklentiyi yarattı. Ancak final bölümünde, karakterler birdenbire çok basit bir figürana dönüşmeye başladılar.

Game Of Thrones’un finali için kampanya başlatıldı

Geçtiğimiz günlerde dizinin hayranlarından bazıları, bir imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına göre Game Of Thrones’un yeniden final bölümünün çekilmesi talep ediliyordu. İlk etapta bunu imzalayan 200 bin kişi giderek çığ gibi büyüdü.

game of thrones jon snow final

Game Of Thrones’un final bölümünün yeniden çekilmesi gerektiğini düşünen 1 milyon kişi, imzalarını attı. Kampanyanın hedefine ulaşabilmesi için, bir buçuk milyon kişinin imza atması gerekiyor. Artık uluslararası bir mesele haline gelen Game of Thrones dizisi, daha birçok tartışmaya da konu olacak gibi görünüyor.

HBO henüz bu imza kampanyası ile ilgili açıklama yapmadı ancak dizinin final sezonu ile ilgili hayal kırıklığı yaşatması bazı kararları gündeme getirebilir. Peki siz Game Of Thrones’un finali için ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden aktarabilirsiniz.

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm izle!